bijuterii la comanda

Atelierul Opus One este deschis catre cei ce vor sa aduca un plus de unicitate propriilor bijuterii.

Puteti opta pentru a va crea o bijuterie la comanda:

  • PERFECT YOU

Va doriti sa dam viata la o idee proprie sau o anumita forma care va reprezinta.

  • PERFECT MATCH

Aveti un eveniment si aveti nevoie sa va accesorizati tinuta cu o bijuterie sau accesoriu care sa se potriveasca cu tinuta.

  • SPECIAL FOR YOU

Va place un model de bijuterie sau accesoriu din site dar doriti sa schimbati anumite detalii: alta culoare, alta dimensiune sau alt tip de inchizatoare.

  • ALL IN ONE

Ati vazut o bijuterie care va place din site, dar doriti sa o completati cu o alta bijuterie pentru a avea un set intreg: un inel si/sau o bratara, cercei, colier, pandantiv, brosa sau alt accesoriu.

  • PERFECT PRESENT

Vreti sa faceti un cadou special unei persoane dragi, astfel putem crea o bijuterie care sa o reprezinte si cu care sa o surprindeti intr-un mod autentic.

“Nicio femeie nu rezista in fata unei bijuterii unicat create special pentru ea, iar placerea de a primi o astfel de bijuterie nu se compara cu nimic.”

Va garantam ca vom face tot posibilul sa dam forma ideilor dumneavoastra intr-un mod cat mai profesionist, calitativ si autentic prin care sa va completati intr-un mod cat mai frumos si unic.

 

Cum iti creezi bijuteria la comanda in 3 pasi?

PAS 1. Ne trimiti schita/ poza / specificatiile impreuna cu datele tale de contact la adresa contact@opusone.ro sau la numarul de telefon 0754679120. Un consultant te va contacta pentru a stabili toate detaliile pentru bijuteria dorita.

PAS 2. Pe baza specificatiilor, designerul va crea schita modelului bijuteriei dorite.

PAS 3. Vom realiza bijuteria conform specificatiilor. In cazul în care exista diferente, alte sugestii, le discutam, aplicam modificarile si finalizam procesul de creatie a bijuteriei.

In cat timp se poate realiza?

In 3-7 zile lucratoare in functie de modelul dorit. Trebuie sa ai in vedere ca durata realizarii produsului depinde de disponibilitatea materialelor din care este compus produsul si de complexitatea designului.

Pentru mai multe informatii scrie-ne pe contact@opusone.ro sau suna-ne la numarul de telefon 0754679120.

Opus One by Ana Maria Dragan - Designed for you to shine

Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest site foloseste cookie-uri care vor fi stocate pe computerul dumneavoastră pentru a va oferi o experiență cât mai plăcută. Vă rugăm să consultați politica noastra pentru cookie.