Te afli in cautarea cadoului potrivit pentru partenerii, angajatii sau clientii tai?

Opus One este partenerul tau de incredere. Mergi la sigur cu un cadou realizat manual special pentru o anumita persoana.

Stim cat de mult conteaza calitatea produselor cu care decizi sa iti asociezi brandul. Toate accesoriile si bijuteriile sunt realizate 100% manual si se remarca prin calitate si design unicat.

Daca doresti sa oferi un cadou inedit, pentru persoane speciale, opteaza pentru bijuterii personalizate sau accesorii handmade, realizate de designer. Putem sa cream si sa executam in serie (mica/mare) bijuterii si accesorii in functie de cererea si bugetul clientului.

Ce iti oferim?

Cadouri corporate pentru partenerii tai, clientii, angajatii, pentru evenimente, promovari si expozitii comerciale

Cutii personalizate

Produse personalizate

Mesaje personalizate pentru fiecare produs si fiecare persoana. 

Posibilitatea personalizarii cu brandul companiei tale

Cat timp dureaza realizarea produselor?

Intre 3-10 zile lucratoare. Trebuie sa aveti in vedere ca durata realizarii produsului/produselor depinde de modelul ales, complexitatea designului, de cantitatea dorita si de disponibilitatea materialelor din care este compus produsul.

Iti oferim cel mai bun raport calitate/pret si respectam termenele de productie si de livrare.  Iti garantam calitatea bijuteriilor si accesoriilor comericalizate de atelierul nostru intrucat suntem producatori. Fiecare produs este atent lucrat,  atent verificat si ambalat corespunzator pentru a fi livrat in siguranta catre cumparator.

Trimite-ne cererea ta pe adresa de email contact@opusone.ro sau contacteaza-ne la numarul de telefon 0761707680 si in cel mai scurt timp vei primi un raspuns!

Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest site foloseste cookie-uri care vor fi stocate pe computerul dumneavoastră pentru a va oferi o experiență cât mai plăcută. Vă rugăm să consultați politica noastra pentru cookie.