Comanda cu incredere!

Opus One ofera certificat de garantie si certificat de autenticitate pentru fiecare produs realizat la comanda de atelierul nostru si pentru fiecare produs din colectie realizat manual, acesta reprezentand dovada achizitionarii de bijuterii si accesorii deosebite, de valoare si calitate. Intelegem ca dvs. faceti o investitie deosebita si de aceea, suplimentar fata de oferirea unor servicii experte, dorim ca dvs. sa fiti total convinsi ca bijuteriile si accesoriile cumparate sunt de calitate si sunt realizate manual. Opus One garanteaza calitatea produselor sale. Toate produsele sunt lucrate manual, cu grija si atentie, pentru a crea un accesoriu de calitate cu un design deosebit si unicat.

Pe baza certificatului de garantie beneficiati de o perioada de garantie de 60 de zile de la data achizitiei, pentru defecte de productie descoperite ulterior si demonstrabile prin expertiza.

Mai multe detalii Aici.

Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest site foloseste cookie-uri care vor fi stocate pe computerul dumneavoastră pentru a va oferi o experiență cât mai plăcută. Vă rugăm să consultați politica noastra pentru cookie.