CUM PLATESC

Exista doua modalitati de plata

1.    Plata la livrare / ramburs: se plateste numerar, direct curierului la primirea coletului de catre client.
Mai multe informatii despre termenii de livrare poti afla in pagina Livrarea produselor.

2.    Plata prin transfer bancar: sunt acceptate transferuri de la orice banca, insa trebuie sa tii cont ca durata procesarii platii va dura un timp mai  lung. In momentul  in care te decizi sa achizitionezi un bun vei putea selecta optiunea de modalitate de plata: plata prin transfer bancar  iar apoi vei vedea datele contului unde trebuie sa trimiti suma de bani.

Comenzile platite prin transfer bancar sunt validate numai dupa confirmarea stocului. Acestea nu se considera automat validate. Confirmarea stocului se va face printr-un email catre dvs. Banii sunt transferati doar in momentul confirmarii produsului si facturarii acestuia.


Tranzactiile se vor efectua in lei, indiferent de cardul tau, in conditiile agreate cu Banca emitenta a cardului. Pentru efectuarea tranzactiei pe site-ul www.opusone.ro nu se percepe niciun comision suplimentar. Compania noastra nu solicita si nu stocheaza niciun fel de detalii referitoare la cardul tau.

 

Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest site foloseste cookie-uri care vor fi stocate pe computerul dumneavoastră pentru a va oferi o experiență cât mai plăcută. Vă rugăm să consultați politica noastra pentru cookie.