Opus One By Ana Maria Drăgan 

Cine suntem               

Suntem un brand românesc de accesorii și bijuterii realizate manual care îmbină materialele naturale, pietrele semiprețioase, cristalele și perlele de la swarovski, mărgelele, cusăturile și pasiunea, prin calitate, stil și design.

Opus One este acea fuziune între intuiție și creație, este prețios cu fiecare detaliu care îl definește, cu fiecare formă creată. Această fuziune începe din sufletul Opus One și continuă în sufletul purtătorului.

Opus One a luat naștere din dorința de a dărui și de a crea accesorii însuflețite de linii ce transcend într-un stil elegant, într-o frumusețe ce depășește orice emoție, într-o calitate ce emană în jur o energie care te apropie de elementul tău definitoriu.

Procesul prin care iau viață creațiile Opus One este un proces ce implică multă atenție, dăruire, multe detalii, pasiune, astfel încât tu, în cele mai dragi momente, să te bucuri din plin și să strălucești într-un mod autentic.

Inspirate din natură, cu forme boeme, linii elegante și armonie de culori, în atelierul nostru sunt create cu mult drag accesorii și bijuterii care te definesc, te inspiră și te motivează să ai succes!

Bijuteriile și accesoriile sunt realizate cu un echilibru între design, calitate și confort pentru ca atunci când porți o bijtuterie să te însoțească și să îți aducă bucurie zilnic.

Dacă ești în căutarea bijuteriei potrivite pentru tine, noi îi dăm viață în atelier.

Ce iți oferim:

Accesorii și bijuterii cu design unicat de calitate;

Posibilitatea personalizării fiecărui produs;

Realizarea la comandă a ideilor tale;

Consultanță gratuită în alegerea / crearea produsului potrivit pentru tine / pentru evenimentele tale;

Garanție de 60 zile din momentul achiziționării produsului;

Poartă bijuterile handmade, Opus One by Ana Maria Drăgan pentru că:

Bijuteriile sunt unicat 

Designul unei bijuterii handmade este realizat în serii limitate sau chiar unicat. Bijuteria va ieși repede în evidență prin simplu fapt că este diferită și unică și îți va oferi multe momente în care să fii remarcată.

 Bijuteriile au o poveste

Bijuteriile handmade exprimă o formă din natură, idei conturate și inspirate din tot ceea ce ne înconjoară. Acestea vor atrage nu doar privirea ci și sufletul prin mesajul pe care îl transmit.

Bijuterii create special pentru ținutele tale “Perfect Match”

La comandă poți cere designerului să îți realizeze bijuteriile și accesoriile care să se potrivească perfect cu ținuta ta.

Bijuteriile pot fi personalizate exact pe gustul tău “Perfect You”

Poți cere designerului să-ți creeze o bijuterie la comandă cu formele și culorile care ție îți plac și care te definesc. Acesta poate da naștere felului tău de fi într-un mod autentic printr-o bijuterie creată special pentru tine.

 Bijuteriile sunt foarte valoroase

Valorea unei bijuterii handmade este mult mai mare decât prețul ei întrucât aceasta are în spate multe ore de lucru, zeci de detalii lucrate cu atenție, materiale și pasiune cusute la milimetru, forme ce transmit o poveste și o parte din sufletul celui care o crează. Timpul realizării acestor minunății este un moment ce nu poate fi cumpărat. Atunci când porți o bijuterie handmade porți mai mult decât un obiect, porți o întreagă poveste cu un design cu care te identifici într-un mod special și autentic.

"Opus One,
Acela pe care să-l porți pentru frumusețea interioară,
Acea jumătate care se completează cu tine."

Opus One by Ana Maria Dragan - Designed for you to shine

 

Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest site foloseste cookie-uri care vor fi stocate pe computerul dumneavoastră pentru a va oferi o experiență cât mai plăcută. Vă rugăm să consultați politica noastra pentru cookie.