Certificat de garantie si calitate a produselor

Opus One ofera certificat de garantie pentru fiecare produs realizat la comanda de atelierul nostru si pentru fiecare produs din colectie realizat manual, acesta reprezentand dovada achizitionarii de bijuterii si accesorii deosebite, de valoare si calitate. Intelegem ca dvs. faceti o investitie deosebita si de aceea, suplimentar fata de oferirea unor servicii experte, dorim ca dvs. sa fiti total convinsi ca bijuteriile si accesoriile cumparate sunt de calitate. Opus One garanteaza calitatea produselor sale. Toate produsele sunt lucrate manual, cu grija si atentie, pentru a crea un accesoriu de calitate cu un design deosebit si unic.

Pe baza acestui certificat de garantie beneficiati de o perioada de garantie de 60 de zile de la data achizitiei, pentru defecte de productie descoperite ulterior si demonstrabile prin expertiza.


Pe parcursul garantiei, produsele achizitionate beneficiaza reparatie gratuita sau înlocuire, NUMAI  în conditiile respectarii regulilor de purtare si întretinere, prevazute in Regulile de purtare si intretinere.

Garanţia acoperă defectele apărute în urma unei utilizări corespunzătoare a produsului şi nu se aplică pentru:

 • produse ce au intrat în contact cu apa sau diverse substanţe chimice, spray-uri, creme cosmetice, parfumuri;
 • purtarea în timpul somnului;
 • expunerea îndelungată la soare, temperaturi ridicate sau umiditatea crescută;
 • folosirea necorespunzătoare de închidere şi deschidere a colierelor, brăţărilor şi cerceilor;
 • produse depozitate necorespunzător sau zgâriate cu obiecte corozive;
 • produse care au fost supuse unor lovituri intentionate;
 • produse care au fost spalate (accesoriilor de par, papioane, alte accesorii) la masina de spalat;
 • produsele care au suferit modifcari sau orice ajustari de catre dumnevoastra sau alte persoane in afara de persoana care se ocupa de crearea lor in atelierele Opus One.


   Reguli de purtare si intretinere a bijuteriilor si accesoriilor Opus One by Ana Maria Dragan:

 •          Produsele nu trebuie sa intre în contact cu apa sau diverse substante chimice.
 •          Puneti-va bijuteriile numai dupa ce v-ati facut toaleta corporala si v-ati imbracat, deoarece materialele din care sunt confectionate pot fi deteriorate de reactii chimice datorate parfumului, cremelor de corp sau altor produse de întretinere. Nu uitati, nu dati cu parfum pe bijuterie!
 •          Nu expuneti bijuteriile la soare o perioada îndelungata, sunt de evitat, de asemenea, temperaturile ridicate, precum si conditiile de umiditate crescuta.
 •          Nu purtati produsele in timpul somnului, sau cand faceti efort fizic sau activitati casnice.
 •          Depozitati bijuteriile corespunzator, preferabil in cutii inchise, in locuri uscate.
 •          Pentru ingrijirea bijuteriilor si pastrarea stralucirii acestora  va recomandam sa utilizati o carpa moale, speciala pentru curatarea acestora si in nici un caz nu utilizati solventi sau substante chimice. NU frecati! De asemenea, nu folositi parfumuri sau spray fixativ in  vecinatatea bijuteriilor.
 •          Nu lipiti pietrele cazute cu adeziv tip “picatura” sau orice alt tip.
 •          Nu pastrati bijuteriile in aer liber intr-un mediu umed, in cutii de carton, pungi de hartie sau de lemn- lemnul, stejarul in special, contine un acid care ii grabeste ingalbenirea, ci doar in saculeti de bumbac, individual, la loc uscat.
 •          Nu incercati sa modificati produsele aplicand alte acceosorii, substante pe suprafata lor;
 •          Nu trageti de inchizatoriile papioanelor. Acestea au un sistem de prindere care se utilizeaza pentru a regla usor dimeniunea in jurul gatului;
 •          Pastrati papioanele si bentitele de par in cutiile lor sau in alte cutii speciale.

Ingrijirea bijuteriilor ce contin cristale Swarovski si perle Swarovski

Bijuteriile cu elemente Swarovski nu necesita ingrijiri speciale, acestea trebuie purtate si tratate in mod corespunzator bijuteriilor obisnuite. Evitati expunerea cristalelor la soare,compusii chimici din produsele cosmetice le pot afecta si chiar deteriora. Evitati purtarea bijuteriilor la baie sau piscine,dati jos bijuteriile Swarovski inainte de innot.
Sa nu purtati bijuteriile in timpul somnului, deoarece miscarea in timpul noptii poate slabi montura cristalelor sau poate produce ruperea lantisoarelor. Incercati sa le pastrati in cutii si sa le curatati dupa fiecare purtare pentru a indeparta urmele de machiaj sau grasimea de pe piele. Este indicata curatarea cu o carpa moale a bijuterilor.
Daca este posibil sa pastrati bijuteriile in ambalajul original. In cazul in care ambalajul original nu este disponibil, pastrati separat bijuteriile deoarece pot fi zgariate de pietrele din montura altor bijuterii.

 

Alte Observatii!!!

Imperfectiunile pietrelor naturale sau de sinteza (aspect natural), oxidarea metalelor argintate sau comune nu pot fi considerate defecte.

In perioada de garantie, precum si in afara acesteia Opus One  nu isi asuma responsabilitatea pentru problemele ce pot aparea datorita factorilor de natura mecanica, a nerespectari indicatiilor din acest certificat si nici pentru reparatiile executate in alt loc decat cel de unde a fost achizitionat obiectul.

Produsele care nu prezinta un defect de garantie sau al carui defect a fost reclamat dupa perioada garantiei vor fi reparate, in masura posibilitatilor, plata reparatiei fiind suportata de cumparator. Pentru mai multe detalii trimiteti mesaj la adresa contact@opusone.ro.

Pentru a beneficia de garantie produsul va trebui prezentat la noi cu certificatul de garantie si copie dupa factura.

 

PRODUS:

MODEL:

DATA:

SEMNATURA:                                                                                                             STAMPILA:

 

 

Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest site foloseste cookie-uri care vor fi stocate pe computerul dumneavoastră pentru a va oferi o experiență cât mai plăcută. Vă rugăm să consultați politica noastra pentru cookie.