Stim cat de important este ca bijuteriile sau accesoriile pe care le comandati sa va vina perfect, de aceea am creat acest ghid.

Ce ai nevoie pentru a te masura corect?

1. metru de croitorie

sau

2. snur/ ata / banda de hartie + rigla

Cum masori circumferinta colierului potrivit pentru tine?

Metoda 1  cu ajutorul unui metru de croitorie. Puneti in jurul gatului metrul de croitorie exact cum doriti sa va vina colierul. Dimensiunea care reiese este cea potrivita.

Metoda 2 cu ajutorul unei ate/ snur sau hartie si a unei rigle. Puneti ata in jurul gatului exact cum doriti sa va vina colierul. Tineti mana pe locul unde se intersecteaza, apoi intindeti ata / snurul in dreptul unei rigle. Dimensiunea care reiese din dreptul riglei este cea potrivita.

Cum masori marimea bratarii potrivite pentru tine?

Metoda 1  cu ajutorul unui metru de croitorie. Puneti in jurul inchieturii mainii metrul de croitorie exact cum doriti sa va vina bratara. Dimensiunea care reiese este cea potrivita.

Metoda 2 cu ajutorul unei ate/ snur sau hartie si a unei rigle. Puneti ata in jurul inchieturii mainii exact cum doriti sa va vina bratara. Tineti mana pe locul unde se intersecteaza, apoi intindeti ata / snurul in dreptul unei rigle. Dimensiunea care reiese din dreptul riglei este cea potrivita.

Cum masori circumferinta inelului potrivit pentru tine?

Metoda 1  cu ajutorul unui metru de croitorie. Puneti in jurul degetului metrul de croitorie exact cum doriti sa va vina inelul. Dimensiunea care reiese in cm este cea potrivita

Metoda 2 cu ajutorul unei ate/ snur sau hartie si a unei rigle. Puneti ata in jurul degetelui exact cum doriti sa va vina inelul. Tineti mana pe locul unde se intersecteaza, apoi intindeti ata / snurul in dreptul unei rigle. Dimensiunea care reiese din dreptul riglei este cea potrivita.

Cum masori circumferinta capului pentru bentita de par?

Metoda 1  cu ajutorul unui metru de croitorie. Puneti in jurul capului (exact cum se aseaza si bentita de par) metrul de croitorie. Dimensiunea care reiese in cm este cea potrivita.

Metoda 2 cu ajutorul unei ate/ snur sau hartie si a unei rigle. Puneti ata /snurul/ hartia in jurul capului (exact cum se aseaza bentita de par). Tineti mana pe locul unde se intersecteaza, apoi intindeti ata / snurul in dreptul unei rigle. Dimensiunea care reiese din dreptul riglei este cea potrivita.

Daca aveti nevoie de mai multe informatii ne puteti contacta la numarul de telefon 0761707680 sau la adresa de email contact@opusone.ro.

Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest site foloseste cookie-uri care vor fi stocate pe computerul dumneavoastră pentru a va oferi o experiență cât mai plăcută. Vă rugăm să consultați politica noastra pentru cookie.