Livrarea comenzilor

Dupa plasarea comenzii pe site-ul www.opusone.ro, in cel mai scurt timp posibil te vom contacta pentru confirmarea comenzii si a datelor de expeditie. Daca acest mail de confirmare nu a sosit la tine sau daca nu ai fost sunat(a), te rugam sa verifici daca comanda s-a plasat corect si in caz contrar sa ne contactezi la numarul de telefon 0761707680 sau pe adresa de email: contact@opusone.ro .

Odata confirmata comanda, voi impacheta produsele comandate si in ziua urmatoare voi preda pachetul, in bune conditii curierului. Coletele sunt bine ambalate, asa ca nu trebuie sa fie probleme in privinta integritatii accesoriilor Opus One.

Expedierea coletelor se va face prin curier. Opus One are contract cu firma de curierat FAN CURIER, astfel vei primi coletul direct la usa, fiind un serviciu de tip door-to-door. FAN Courier este liderul serviciilor de curierat rapid din Romania.

 

Conditii livrare:

 

Pentru produsele custatusul Disponibilitate: IN STOC livrarea se poate face imediat dupa plasarea comenzii online si confirmarea comenzii prin telefon de catre un reprezentant Opus One. Comanda este transmisa catre curier imediat dupa confirmarea telefonica si ajunge in decurs de 1-3 zile. Exceptia fiind ziua de duminica in care Fan Courier nu livreaza.

Pentru produsele cu statusul Disponibilitate: Se realizeaza la comanda data de livrare este stabilita de comun acord cu un reprezentant Opus One, care te va contacta, in cel mai scurt timp, dupa plasarea comenzii online. Intervalul de livrare pentru produsele care se realizeaza la comanda poate varia intre 3 si 10 zile, in functie de timpul necesar realizarii produselor si a gradului de ocupare. Daca doriti, ne puteti contacta inainte de plasarea comenzii online pentru a afla exact data la care va putem livra produsele dorite.

 

Taxa livrare:

 

Pentru comenzile ce depasesc suma totala de 400 lei, livrarea este GRATUITA. Pentru comenzile sub 400 lei se aplica automat in cadrul cosului de cumparaturi o taxa de 30.56 lei pentru comenzile din orase si localitati din Romania in care Fan Courier are acoperire. Aceasta poate fi variabila si depinde de localitatea unde doresti sa primesti coletul. Aceasta se calculeaza automat de catre site-ul nostru prin intermediul modulului creat de Fan Courier.

 

Comanda cu incredere! Respectam legea returunarii produselor:

Poti returna produsele primite in termen de 14 zile de la primire, iar taxele de retur le vei suporta tu. Conform legislatiei romane Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. In cazul in care in urma verificarii se dovedeste ca produsele nu respecta cerintele mentionate de catre client in formularul de comanda, produsele se inlocuiesc. In cazul returului, DRĂGAN ANA MARIA PFA  se angajeaza sa restituie intreaga suma in termenul legal de maxim 30 de zile, mai putin costul de transport.

Pentru orice intrebare/sugestie sau reclamatie iti stam la dispozitie prin formularul de contact, la adresa de mail contact@opusone.ro sau la numarul de telefon 0761707680.

In situatia in care nu ridici coletul de la curier in cele 10 zile in care il depoziteaza comanda ta se anuleaza, fara vreo instiintare, iar o viitoare comanda se va expedia numai daca  vei plati in avans valoarea acesteia. 

 

Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest site foloseste cookie-uri care vor fi stocate pe computerul dumneavoastră pentru a va oferi o experiență cât mai plăcută. Vă rugăm să consultați politica noastra pentru cookie.