Termeni și condiții de utilizare 

Site-ul www.opusone.ro, numit in continuare Opusone.ro, este proprietatea DRĂGAN ANA MARIA PFA firma inregistrata in Craiova, Str. Alexandru Macedonski nr.67,  cu datele de identificare  F16/128/06.02.2014, CUI/CIF: 32751103, numita  in continuare DRĂGAN ANA MARIA PFA.
 
Produsele comercializate pe acest site nu sunt destinate revanzarii. 
 
Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. DRĂGAN ANA MARIA PFA isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi accesata in aceasta pagina.
 
DRĂGAN ANA MARIA PFA  garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul www.opusone.ro si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei  DRĂGAN ANA MARIA PFA  fara acordul prealabil scris al acesteia.
 
Dreptul de a crea o legatura web - link - catre www.opusone.ro este limitat, neexclusiv si revocabil, si este acordat atat timp cat nu aduce neajunsuri de orice fel pentru  DRĂGAN ANA MARIA PFA sau oricaruia dintre partenerii nostri, numai dupa obtinerea in scris sau prin email a acordului nostru.
 
1. Dreptul de autor al DRĂGAN ANA MARIA PFA asupra informatiilor publicate pe site
 
Intregul continut al site-ului www.opusone.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date - este proprietatea DRĂGAN ANA MARIA PFA si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul  DRĂGAN ANA MARIA PFA a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Se permite folosirea site-ului www.opusone.ro numai in limitele metionate in prezentul document. Pentru raportarea incalcarii legii drepturilor de autor, va rugam sa ne contactati pe e-mail contact@opusone.ro sau sa sunati la numarul de telefon 0761.707 .680.

 
2. Produsele si serviciile oferite pe site-ul www.opusone.ro. Politica de preturi
 
DRĂGAN ANA MARIA PFA  isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii. Produsele comercializate prin intermediul www.opusone.ro sunt insotite in momentul livrarii de factura, conform legislatiei in vigoare.
 
DRĂGAN ANA MARIA PFA   nu ofera nici o garantie, in mod expres, nici implicit, in ceea ce priveste functionarea acestui site, informatia, corectitudinea descrierilor, actualizarea continutului, produsele de pe site precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. Utilizatorii sunt de acord  in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau serviciilor conexe se face  pe propriul risc.
 
3. Modalitati de plata disponibile 
 
Plata produselor comandate de pe site-ul www.opusone.ro se poate efectua in urmatoarele moduri:
- la livrare, numerar in sistem ramburs sau prin  transfer bancar.

4. Livrarea produselor

Livrarea produselor se va face prin serviciul de curierat rapid al Fan Courier, conform intervalului stabilit in prealabil si de comun acord.

 
5. Promotii si concursuri
 
Drăgan Ana Maria  stabileste regulamentele promotiilor si ale concursurilor pe care le organizeaza. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu. De aceste promotii beneficiaza doar comenzile care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp specificata in regulament si in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil. Nu garantam disponibilitatea produselor pentru promotie si o putem intrerupe sau anula in orice moment fara nici o notificare prealabila.
 
6. Politica de retur
 
Compania noastra nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in magazinul online. Imaginile prezentate pe site pot fi usor diferite de produsele fizice (culoare, aspect etc.). DRĂGAN ANA MARIA PFA  isi asuma dreptul de a nu onora anumite comenzi in cazul in care respectivele produse nu mai fac parte din oferta curenta. In cazul in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in baza noastra de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, compania noastra isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

Reclamatiile privind starea produselor trebuie comunicate in decurs de maxim 14 zile de la intrarea in posesie a acestora, telefonic sau prin e-mail la contact@opusone.ro, urmand a fi solutionata dupa ce se verifica starea acestora. Returnarea respectivelor produse se va face in maxim 14 zile prin Fan Courier. In cazul in care in urma verificarii se dovedeste ca produsele nu respecta cerintele mentionate de catre client in formularul de comanda, produsele se inlocuiesc. In cazul returului, DRĂGAN ANA MARIA PFA  se angajeaza sa restituie intreaga suma in termenul legal de maxim 30 de zile, mai putin costul de transport.
 
7.  Comentariile utilizatorilor pe site-ul www.opusone.ro
 
Utilizatorii care acceseaza site-ul Opusone.ro pot face comentarii la adresa produselor oferite, care pot fi publicate pe site dupa o aprobare prealabila. DRĂGAN ANA MARIA PFA  isi rezerva dreptul de a nu publica pe site comentarii cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care tulbura in vreun un fel viata privata a altor persoane, incalca drepturile de proprietate intelectuala, contine virusi, texte reprezentand mail-uri in masa sau orice alta forma de spam.
 
DRĂGAN ANA MARIA PFA  nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comentarii sau comunicari electronice, ele fiind oferite sub aceeasi limitare a responsabilitatii ca si restul continutului de pe site, conform articolelor. In cazul trimiterii unor informatii, altele decat cele legate de procesul de cumpare/vanzare a unor produse, se considera ca utilizatorul confera societatii DRĂGAN ANA MARIA PFA  si partenerilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, precum si dreptul de a o distribui prin orice mijloc media oriunde.
 
Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il transmite prin orice modalitate pentru a fi publicat pe site sau nu, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei alte persoane.
 
8. Calitatea serviciilor de hosting, link-urile catre alte site-uri, erori de functionare
 
Site-ul www.opusone.ro este gazduit de serverele unei terte firme. DRĂGAN ANA MARIA PFA  nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari sau actualizari ale scripturilor programate. DRĂGAN ANA MARIA PFA  nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute din cauza folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului www.opusone.ro. DRĂGAN ANA MARIA PFA  nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul www.opusone.ro. Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.
 
9. Abonarea si dezabonarea la newsletter
 
Abonare si dezabonarea la newsletterul site-ului www.opusone.ro este gratuita si implica acceptarea urmatorilor termeni de utilizare. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate si oricand va puteti dezabona urmand instructiunile din subsolul fiecarui email. Mesajele trimise respecta legea Comertului Electronic in ceea ce priveste comunicarea comerciala asa cum este ea stipulata de legislatia autohtona si internationala.
 
Utilizarea newsletterului se face in aceleasi conditii de limitare a raspunderii din punctul de vedere al continutului precum se autorizeaza si folosirea site-ului, in conditiile prevazute de prezentul document, iar politica de confidentialitate este descrisa pe larg in sectiunea urmatoare. DRĂGAN ANA MARIA PFA  detine toate drepturile asupra continutului newsletterului trimis catre abonati in aceleasi conditii ca si pentru informatiile publicate pe site, in concordanta cu prevederile acestui document.
 
Abonatii newsletter-ului www.opusone.ro pot retrimite aceste comunicari comerciale si altor persoane, pe raspunderea lor, si in conditiile in care nu au modificat nici structura, nici continutul mesajelor respective. Persoanele care au primit de la abonatii newsletter-ului www.opusone.ro mesajele comerciale, se considera ca au fost informate in prealabil de catre abonati despre prevederile prezentului articol. In acest context, DRĂGAN ANA MARIA PFA  nu poate fi facut raspunzatoare sub nici o forma de actiunile abonatilor sai.
 
10. Politica de confidentialitate si date cu caracter personal
 
Toate datele dvs. personale vor fi folosite de  www.opusone.ro exclusiv in scopul declarat al acestui site: magazin/comert online, reclama, marketing si publicitate, trimiterea de newslettere, servicii de comunicatii electronice.  Informatiile din formularul dvs. de comanda vor fi folosite pentru a va trimite, factura, confirmarea comenzilor, informatii referitoare la comanda, sau promotii. DRĂGAN ANA MARIA PFA, operator al site-ului www.opusone.ro, nu va  face publice si nu va vinde bazele de date continand informatii referitoare la datele cu caracter personal ale clientilor sai. Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, DRĂGAN ANA MARIA PFA  are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale furnizate de catre clienti, un membru al familiei acestora ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este livrare, facturarea si prezentarea ofertelor si promotiiilor opusone.ro.  Refuzul furnizarii acestor date cu caracter personal determina imposibilitatea onorarii comenzilor si informarea cu privire la noile produse, oferte, sau promotii. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si nu sunt comunicate nici unui alt destinatar. Conform Legii nr. 677/2001, clientul beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si de dreptul de a se adresa justitiei. Deasemenea clientul are dreptul de a se opune prelucrarii datelor personale si de a solicita pe cale oficiala stergerea acestora. Clientii pot comunica informatiile corecte la contact@opusone.ro in cazul in care anumite date personale sunt incorecte.
 
DRĂGAN ANA MARIA PFA  se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti cu exceptia operatorului de marketing direct si a firmei de curierat. Datele personale vor putea fi, insa, transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.
 
Datorita modului prin care datele cu caracter personal stocate de sistemul Opusone.ro sunt transmise pe cale electronica, DRĂGAN ANA MARIA PFA  nu poate fi facut raspunzatoare in nici un fel de pierderea acestora sau de copierea informatiilor de catre persoane neautorizate, prin folosirea de aparatura sau software de interceptare. La sesizarea utilizatorilor, DRĂGAN ANA MARIA PFA  va lua toate masurile si va pune la dispozitie toate fisierele necesare organelor competente abilitate sa rezolve acest tip de infractiune.
 
Informatiile furnizate catre DRĂGAN ANA MARIA PFA  sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor, trimiterea de mesaje personalului DRĂGAN ANA MARIA PFA, abonarea la newsletter etc), conform legilor in vigoare.
 
DRĂGAN ANA MARIA PFA  nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

Orice accesare a bazei de date cu informatii personale a utilizatorilor Opusone.ro, inclusiv orice incercare de acces neautorizat, va fi inregistrata intr-un fisier de acces. Fisierele de acces vor face posibila identificarea de catre DRĂGAN ANA MARIA PFA  a persoanelor care au accesat date cu caracter personal fara un motiv legitim, in vederea sesizarii organelor competente. Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul www.opusone.ro, va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care au initiat aceasta actiune.
 
11. Dispozitii finale
 
Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe www.opusone.ro si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele parti. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii de Utilizare a site-ului www.opusone.ro, clientul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea in aceste conditii a site-ului.

 

12. Date de identificare firma 

DRĂGAN ANA MARIA PERSOANĂ FIZICĂ AUTORIZATĂ
Nr.ord.reg.com/an: F16/128/06.02.2014
C.U.I: 32751103

CONT: RO63INGB0000999904586810, Banca ING

 

DRĂGAN ANA MARIA PERSOANĂ FIZICĂ AUTORIZATĂ este inscrisa la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP) cu numarul de notificare  33208.

 

Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest site foloseste cookie-uri care vor fi stocate pe computerul dumneavoastră pentru a va oferi o experiență cât mai plăcută. Vă rugăm să consultați politica noastra pentru cookie.