• La reducere!
  • -20%
Papion Pre-Tied Floral Op1
Papion Pre-Tied Floral Op1

Papion Pre-Tied Floral Op1

BOW00014
Se realizeaza la comanda
71,20 lei 89,00 lei -20%
(fara tva) livrare in 3 - 10 zile

Papion Pre-Tied imprimeu floral; Material: bumbac satinat, matase sintetica; Dimensiune: 12 x 7 cm; Inchizatori metalice; Reglabil.

Papion Pre-Tied imprimeu floral; Material: bumbac satinat, matase sintetica; Dimensiune: 12 x 7 cm; Inchizatori metalice; Reglabil

Pentru produsele cu statusul Disponibilitate: IN STOC (1-3 zile),  livrarea se poate face imediat dupa plasarea comenzii online si confirmarea comenzii prin telefon de catre un reprezentant Opus One. Comanda este transmisa catre curier imediat dupa confirmarea telefonica si ajunge in decurs de 1- 3 zile. Exceptia fiind zilele nelucratoare.

Pentru produsele cu statusul Disponibilitate: Se realizeaza la comanda (2-14 zile) data de livrare este stabilita de comun acord cu un reprezentant Opus One, care te va contacta, in cel mai scurt timp, dupa plasarea comenzii online. Intervalul de livrare pentru produsele care se realizeaza la comanda poate varia intre 2 si 14 zile, in functie de timpul necesar realizarii produselor si a gradului de ocupare. Daca doriti, ne puteti contacta inainte de plasarea comenzii online pentru a afla exact data la care va putem livra produsele dorite la 0761707680 sau contact@opusone.ro.

Pentru comenzile ce depasesc suma totala de 400 lei, livrarea este GRATUITA.

No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest site foloseste cookie-uri care vor fi stocate pe computerul dumneavoastră pentru a va oferi o experiență cât mai plăcută. Vă rugăm să consultați politica noastra pentru cookie.